Cosmeticele din geanta mea

IMG_20151109_161623

Cam asta port eu în geantă zilnic în materie de machiaj. Se adaugă pudra, dar asta doar în zilele în care folosesc fond de ten. Ținând cont că am pus la socoteală crema de mâini, poate că ar fi trebuit să adaug în poză și celelalte produse de îngrijire pe care le iau cu mine mereu, dar poate voi face o postare separată pentru ele cu altă ocazie.

Primul produs pe care il port mereu cu mine este creionul pentru conturarea sprâncenelor. Acesta este de la Miss Sporty, în nuanța 001-Black care e un maro închis. Până acum acesta e cel mai bun produs de acest gen încercat: se aplică ușor, rezistă întreaga zi, iar cu puțin exercițiu arată foarte natural. Prețul său este în jur de 10 lei, iar pe mine mă ține cam două luni, poate chiar mai mult.

Al doilea creion este unul pentru buze, însă eu îl folosesc pentru ochi. Îl aplic pe pleoapă și îl intind cu ajutorul unei pensule. Folosind în acest fel creioanele în zona ochilor, le prefer pe cele destinate conturului buzelor, deoarece sunt mai cremoase, astfel aplicarea fiind mult mai ușoară. Pe acesta îl găsiți în DM, la standul She, prețul său fiind sub 10 lei dacă nu mă înșel.

Rimelul meu preferat a rămas acesta de la Maybelline. Îmi place că rezistă pe parcusul zilei și că nu îmi lipește genele. De alungit nu mi se pare că mi-ar alungi genele, dar nici nu promite acest lucru, iar în ceea ce privește volumul sunt mulțumită de rezultat. Îl aplic în două straturi de cele mai multe ori și nu folosesc cleștișor pentru curbat genele, astfel rezultatul fiind unul aproape natural. În DM îl puteți găsi de multe ori la promoție.

Ultimul produs este această mini paletă de la Elf în nuanța brownstone. Mi-am dorit-o mult timp, mai ales în urmă cu câțiva ani când toate bloggerițele o lăudau, dar din păcate mereu era indisponibilă pe site. În acestă vară mi-am amintit de ea și am comandat-o. Nu aș spune că a fost o alegere proastă, dar la cât de mult mi-am dorit-o, m-am așteptat la altceva. Culorile pe care le folosesc sunt bejul și cel mai deschis maro pe care le aplic înainte de a folosi creionul. Paleta o găsiți pe site-ul celor de la Elf la prețul de 9 lei.

Următoarele două produse sunt o perie pentru păr pe care nu o folosesc aproape niciodată și o cremă de mâini pe care o folosesc zilnic de mai multe ori. Momentan o am pe aceasta de la Nivea, însă eu având probleme foarte mari cu pielea uscată în sezonul rece nu mi se prea potrivește. Cu siguranță voi reveni la crema de la Neutrogena, singura care îmi hidratează pielea suficient cât să nu mă trezesc că îmi crapă.

Pe listă ar fi trebuit să adaug și balsamul de buze pe care îl port cu mine și îl folosesc constant. Voi ce produse de machiaj luați cu voi zilnic?

Reclame

O părere la “Cosmeticele din geanta mea

  1. Pingback: Balsamul de buze Carmex | Anastes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: